Paza video trece primejdia rea Pierderile de cauzate de slaba gestionare a serviciilor de logistica pot fi solutionate prin sisteme supraveghere CCTV Geutebruck

544
Publicitate

Peste tot in lume, orice afacere inregistreaza pierderi insemnate de pe urma deficientelor de expeditie. Nu de putine ori se intampla ca bunurile sa fie pierdute, depozitate incorect sau expediate gresit. La aceste pagube se adauga si eventualele reclamatii care trebuie investigate cu costuri si servicii de logistica suplimentare.

Aceste neplaceri pot fi prevenite cu ajutorul unui sistem de supraveghere inteligent, precum acest sistem supraveghere cctv care include si sistemul video Geutebruck.

Publicitate

Solutia, care apartine companiei Helinick, integreaza 3 sisteme:

  • Sisteme de supraveghere cctv ;
  • Sistemul de citire si inregistrare a codului de bare ;
  • Si sistemul de localizare prin GPS si Sistemul de Pozitionare Locala.

Cu Helinick, produsele comercializate prin afacerea ta sunt intotdeauna pe drumul cel bun

Practic, poti identifica oricand un produs depozitat sau poti avea siguranta ca e “pe drumul cel bun”pe baza codului de bare care ii corespunde, respectiv a numarului de inmatriculare a vehiculului care il transporta.

In momentul scanarii lui, sistemul asociaza si indentifica codul de bare de pe produs cu imaginea produsului, furnizate de camera video pozitionata in zona unde se afla produsul. In acest fel, poti avea acces la date concrete si poti fi sigur ca produsul tau se afla in interiorul unui depozit logistic.

Garantia ca bunul tau este imbarcat intr-un anumit vehicul este oferita de functia LPR (Recunoasterea Placutei de Inmatriculare).

Aceasta functie presupune ca autovehiculele care transporta bunuri sunt monitorizate in interiorul perimetrului prin asocierea si identificarea numerelor de pe placutele de inamtriculare cu cele inregistrate de sistemul de supraveghere.

Helinick.ro – Partener de incredere pentru orice proiect dedicat securitatii si sigurantei electronice

Inca din anul 1991, anul de infiintare a companiei Helinick, cifrele de performanta rezultate din implementare celor mai fiabile si profesionale sisteme au determinat colaborari cu institutii publice sau private.

Partenerii Helinick recomanda serviciile asigurate de specialistii angajatii in misiunea acestei organizatii dedicate securitatii si sigurantei electronice.

Compania romaneasca Helinick este una dintre cele mai capabile organizatii din Romania, iar angajatii sai – ingineri, tehnicieni si specialistii din domenii variata – reusesc sa aduca in prim planul celor interesati solutii inteligente prin echipamente si sisteme electronice dedicate securitatii si sigurantei.

Numeroase sisteme de securitate si supraveghere video pot fi accesate si implementate pentru a determina cele mai optime conditii de desfasurare a activitatilor din diferite locatii, fie acestea publice sau rezidentiale.

Date de contact

Pentru mai multe informatii despre solutii customizate de securizare a transportului de marfuri, accesati platforma online:

http://www.helinick.ro/

  • Sediul central al companiei Helinick:

Strada Eraclie Arion nr. 4, Sector 1 / Bucuresti / Romania / Cod Postal: 013911

  • Numere de telefon:

021 404 44 44

021 404 44 00

  • E-mail – office@helinick.ro
  • Sediul pentru servicii de mentenanta si intretinere:

Strada Drumul Garii Odai numarul 1A, Corp B, Etaj 2 / Airport Plaza /Otopeni / Romania / Cod Postal: 075100

  • Numere de telefon:

021 410 09 23

021 411 54 87

  • E-mail – service@helinick.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.