Pentru ziua speciala din viata ta, ziua cununiei, alege verighete din aur facute la comanda

264

Ziua in care vei spune DA! este una emotionanta si foarte, foarte speciala pentru tine. E ziua in care vei forma un cuplu cu persoana draga, e ziua din care viata in doi va deveni o realitate.

Cununia religioasa este un moment cu o incarcatura emotionala uriasa pentru ambii miri, vedetele acestei ceremonii fiind cu siguranta mirii, dar si verighetele lor. In general verighetele se aleg cu ceva timp inainte, se vizualizeaza mai multe oferte si se probeaza.

De multe ori nu prea se gasesc modelele dorite, asa ca se apeleaza la varianta comandarii unor verighete din aur alb sau roz realizate de cei mai iscusiti bijutieri. Bijuteriile la comanda pot avea un stil modern, clasic, pot fi vintage sau pot avea un stil artistic.

Verighetele din aur sunt rezistente, arata foarte bine, se pot face manual si pot avea diverse motive traditionale, pietre pretioase. O verigheta la comanda se poate personaliza usor, se alege si tipul de aur, calitatea, dimensiunile sunt personalizate, la fel si modificarile modelelor standard de verighete din aur alb.

Spre deosebire de o bijuterie de serie verighetele la comanda au garantie pe viata, se inlocuiesc pietre, se polizeaza, curata suprafetele acestora. Verighetele se aleg si in functie de degetele partenerilor si de gusturi, de stilul dorit, consultantii firmelor care le produc sunt pregatiti cu toate informatiile necesare pentru o comanda cat mai corecta si clara.

In plus cuplurile pot merge si in magazinele din offline, dupa ce comanda verighetele online, sa le incerce si sa le vada si in realitate pentru a putea face ce ajustari mai sunt necesare pentru ziua cea mare. Bijuteriile la comanda vor rezista mai bine la uzura, la zgarieturi, aurul va fi de buna calitate, la fel si finisajele, modul de prelucrare. Detalii despre ofertele magazinelor online si despre tipurile de bijuterii la comanda puteti gasi si pe site-urile acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.