Produse care pot fi construite din gratare industriale de otel

237
Publicitate

Produse care pot fi construite din gratare industriale de otel 1

Gratarele industriale din otel sunt foarte populare in industria chimica, farmaceutica si alimentara, fiind extrem de rezistente in fata majoritatii substantelor. Este firesc, asadar, ca acestea sa fie gasite in foarte multe fabrici si spatii industriale unde se lucreaza cu substante chimice.  Ceea ce putini oameni stiu este ca gratarele industriale din otel se pot transforma in foarte multe obiecte, gasindu-si utilitatea peste tot.

Publicitate

Din gratare industriale din otel se pot construi piese de mobilier urban, obiecte decorative pentru interior si exterior sau diverse elemente structurale pentru constructii.

Care sunt cele mai interesante produse care pot fi construite din gratare industriale de otel?

Conform celor de la Asco Industrial Gratings, unul dintre cei mai mari producatori de gratare industriale de otel din ROmania, acest material poate lua aproape orice forma si poate fi utilizat in foarte multe domenii. Chiar in oferta producatorului se gasesc cele mai comune produse din gratare industriale:

  • Gratarele pentru pardoseli, platforme, podete, scari, ghene de ventilatii, instalatii sau rigole. Sunt foarte populare datorita rezistentei la incarcari foarte mari si datrita faptului ca respecta toate standardele internationale de calitate. In functie de modul in care trebuie sa fie exploatate, aceste gratare pot avea platbenzi de rezistenta cu inaltimea intre 20 si 80 de mm, grosimea de pana la 8 mm si dimensiuni variate ale ochiurilor;
  • Portile. Batante sau culisante, portile din gratare industriale din otel sunt apreciate datorita rezistentei de care dau dovada, atat pentru elementele fixe, cat si pentru elementele mobile (balamale, incheieturi, manere, etc). Portile din acest material sunt potrivite pentru terenuri de sport, spitale, scoli, tabere militare, porturi, etc;
  • Mobilier urban. Bancile sau piesele decorative de mobilier urban pot sa fie construite, fara probleme, din gratare industriale. Acestea sunt extrem de rezistente la factori externi si de asemenea, pot fi gandite in asa fel incat sa fie foarte rezistente impotriva vandalilor si impotriva eventualilor hoti;
  • Capace de canal. Tot in cadrul utilitatii urbane, gratarele industriale din otel isi pot gasi utilitatea in acoperirea canalelor. Acestea permit o scurgere rapida a apei, ofera vizibilitate catre zona de scurgere si sunt mai usor de folosit.

Pentru o eficienta maxima, produsele din gratare industriale din otel trebuie sa fie construite cu maxima atentie si sa fie vopsite in camp electrostatic. Tocmai de aceea, daca se doreste achizitia unor astfel de produse este bine sa se apeleze la Ascogratings.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.