Reteaua Dr. Leahu isi extinde orizonturile in vestul tarii, printr-o noua clinica stomatologica in Timisoara

358

Incepand cu data de 14 noiembrie 2018, pacientii din vestul tarii au acces la servicii stomatologice de inalta calitate specifice Bucurestiului, prin standardizarea pietei pe care reteaua Dr. Leahu o urmareste inaugurand o noua clinica stomatologica in Timisoara. Astfel, cea de-a sasea locatie de top marca Dr. Leahu si-a deschis de curand portile, fiind totodata cea de-a doua locatie pe care brandul o deschide in afara Bucurestiului. Tonul extinderii nationale a fost dat in primavara acestui an, cand reteaua si-a anuntat intrarea pe piata serviciilor stomatologice din Pitesti.

Hotararea de a deschide aceasta clinica stomatologica Timisoara sub egida Dr. Leahu este influentata de cresterea pietei locale cu peste 20%, judetul Timis clasandu-se pe locul 3 in topul celor mai productive judete in ceea ce priveste cifra de afaceri a industriei stomatologice. Altfel spus, cele 200 de companii din domeniu active pe piata timiseana au intregistrat in anul 2017 un venit net total de aproximativ 15 milioane Euro.

“Decizia de a inaugura o noua clinica stomatologica in Timisoara reprezinta al doilea pas pe care il facem in extinderea nationala, ca parte a planului nostru de investitii pe termen mediu in viitorul acestei industrii. Ne dorim ca de serviciile noastre stomatologice si de aparatura de ultima generatie sa beneficieze cat mai multi pacienti. Tocmai de aceea, aducem sanatate reala si o experienta exceptionala a pacientului si in vestul tarii. Este un pas important catre planul nostru de a ajunge la 25 de clinici in tara in urmatorii ani”, a declarat Dr. Ionut Leahu, fondatorul retelei care ii poarta numele.

Cea mai noua clinica stomatologica din Timisoara isi are sediul pe Str. Cozia Nr. 71, iar suma investita in echipamente, bunuri imobiliare si amenajari interioare se ridica la 1.150.000 Euro. Drept urmare, pacientii care vor apela la aceasta clinica vor avea la dispozitie 9 cabinete dotate cu aparatura de ultima generatie si un centru de radiologie ultraperformant. Tratamentele complexe si personalizate de care acestia pot beneficia aici includ diverse ramuri ale stomatologiei, precum chirurgie dentara, protetica, endodontie, pedodontie sau ortodontie. Datorita echipei de medici interdisciplinare, noua clinica ofera servicii integrate, rapide si eficiente, indiferent de complexitatea sau gravitatea cazului, urmand traditia Clinicilor Dr. Leahu.

Spre exemplu, pentru refacerea completa a danturii, pacientii care si-au pierdut integral dentitia pot recurge la sistemul de implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent pentru a obtine dinti ficsi in doar 24 de ore. De asemenea, la aceeasi clinica stomatologica din Timisoara, pacientii care nu au suficient os si pentru care nu mai exista alta varianta de a avea dinti, au posibilitatea sa opteze pentru cea mai complexa interventie stomatologica chirurgicala – implanturile zigomatice, fixate in oasele pometilor.

Reteaua Dr. Leahu insumeaza in prezent un numar de peste 170 de angajati, dintre care 60 sunt medici. De-a lungul celor 7 ani de existenta, zeci de mii de pacienti, atat romani, cat si straini, au trecut pragul acestor clinici in cautarea celor mai bune solutii pentru problemele lor de sanatate orala. Drept urmare, prin noua clinica stomatologica din Timisoara, specialistii Dr. Leahu vin tot mai aproape de nevoile pacientilor si fac inca un pas spre atingerea obiectivului de extindere nationala.

Pentru mai multe detalii despre clinica stomatologica din Timisoara a retelei Dr. Leahu, acceseaza site-ul www.cliniciledrleahu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.