Sisteme complete NewFitOut pentru podele suspendate

304

Montajul podelei suspendate pe care o poti procura de la NewFitOut impreuna cu distantierii aferenti va fi ultima lucrare de amenajare a spatiului tau fie ca ne referim la amenajarea casei  tale, a biroului sau a oricarui spatiu iti amenajezi .

Pentru ca podeaua sa beneficieze de o aranjarea corecta, suprafata suport trebuie sa fie curata, uscata, ferma, fara crapaturi sau goluri, fara pete de substante chimice, in special grasimi, uleiuri, produse inflamabile.

Lucrarile de montaj ale podelei suspendate achizitionate de la NewFitOut nu se pot executa in afara unor limite de temperature optime  5-30°C si umiditate 40-75% pentru ca podeaua sa aiba o durata lunga de viata si un aspect corespunzator standardelor de calitateoferite de noi.

Daca sub podeaua suspendata sunt amplasate tevi de alimentare cu apa sau agent termic, este necesara o buna izolare termica a placii de beton si folosirea unor distantiri de podea cu inaltime corespunzatoare si poti achizitiona intregul kit compus din podele suspendate si distantieri de foarte buna calitate si cu aspect pe gustul tau, de la NewFitOut.

Trebuie avut in vedere ca distribuirea prizelor, conductelor de apa si instalatiilor de ventilatie trebuie proiectata in paralel cu structura metalica podelei suspendate iar executia instalatiilor va fi terminata cand va incepe montajul pardoselii. Nu se monteaza mai intai distantierii, podeaua suspendata si apoi instalatia deoarece trebuie calculat spatiul necesar.

Avantajele sistemelor de podele suspendate sunt multiple. Un avantaj primordial il constituie posibilitatea amplasarii tuturor instalatiilor, inclusiv sanitare, dedesubtul suprafetei podelei.

Totodata sunt foarte importante posibilitatea alegerii unei plaje largi de suprainaltare, in functie de necesitati, accesul rapid la retelele de distributie pozate sub pardoseala, prin ridicarea panourilor si cu ajutorul dozelor incastrate in cadrul sistemului, montajul rapid si posibilitatea utilizarii imediate a suprafetei de calcare, podelele suspendate de la NewFitOut  au proprietati antiderapante, antistatice, ignifuge, antialergice si aceste caracteristici au fost obtinute cu ajutorul finisajelor pardoselii. 

Prin intermediul podelelor suspendate pe distantierii de podea aferenti de la NewFitOut datorita finisajelor acestora dar si a structurii sistemului, se poate opta pentru grade diferite de rezistenta la abraziune, impact, zgarieturi sau presare. 

NewFitOut va faciliteaza posibilitatea alegerii unei varietati mari de finisaje pentru pardoseala – lemn, piatra naturala, mocheta, PVC, aluminiu  si alte finisaje deosebite atat prin utilitate cat si pentru aspect.

Alte avantaje ale optiunii pentru montarea unei astfel de podele sunt constituite de reamenajarea rapida a spatiilor, reducerea cheltuielilor de intretinere, interventie si modificare a instalatiilor si a cladirii in general si totodata deloc de neglijat este intretinerea si igienizarea usoara a acesteia.

Izolarea fonica pe care o confera podelele suspendate NewFitOut si comportamentul termic, electric sau la foc sunt respectate conform normativelor pentru pardoseli stabilite la nivel european si national. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.