Sticla printata ceramic o solutie inedita pentru locuinta ta

436
Publicitate

Sticla este un material care poate fi integrat in aproape toate proiectele de constructii. Este un material versatil, care este folosit in industria constructiilor din cele mai vechi timpuri. Arhitectii apeleaza foarte mult la sticla in proiectele de constructii pentru a face structura durabila. Datorita evolutiei tehnologiei, acum se fac multe incercari pentru ca sticla sa devina tot mai flexibila.

De exemplu, sticla printata ceramic este o sticla procesata, foarte populara astazi in structurile de constructii comerciale, deoarece ofera un aspect decorativ deosebit cu rezistenta ridicata, in comparatie cu sticla realizata prin flotare (geamul float). Iata cateva dintre avantajele pe cale le confera sticla printata ceramic celor care vor sa foloseasca sticla in constructii.

Publicitate

Sticla printata ceramic are un aspect neted ca o suprafata de matase. Frita (amestec de nisip si soda din care se fabrica sticla) ceramica este topita cu sticla realizata prin flotare pentru a crea un aspect decorativ. Diferite desene pot fi tiparite astfel pe sticla in diferite culori. In zilele noastre datorita procesarii digitale a imaginilor si tehnologiei digitale de imprimare, desene si imagini personalizate pot fi tiparite digital pe sticla. Sticla printata ceramic este folosita de obicei cand este important sa mascati o parte sau intreaga suprafata din sticla a unui perete, fatade etc. pentru a va proteja intimitatea sau pentru a ascunde fundalul. De asemenea, multi opteaza pentru placare sticlaa peretilor interiori pentru a crea spatii viu colorate. 

Printarea cu cerneala ceramica inseamna, totodata, realizarea unei sticle cu detaliu fotografic rezistenta la UV, umiditate, solventi, baze sau acizi. Ai posibilitatea sa ceri printarea ceramica a unei imagini la care tii foarte mult, care va fi disponibila la rezolutie mare.

Beneficiile sticlei printate ceramic:

  • Sticla imprimata ceramic este disponibila intr-o varietate de modele si in culori infinite, pentru a obtine aspectul dorit al interiorului casei tale. Design-urile personalizate si imaginile pot fi tiparite si ajutorul tehnologiei de imprimare digitala.
  • Datorita imprimarii ceramice pe sticla, nu numai ca va fi redusa patrunderea luminii din exterior, ci va impiedica si patrunderea caldurii in zilele caniculare. Astfel, sticla printata ceramic asigura un mediu ambiant confortabil, permitand totodata, intr-o anumita masura (in functie de alegerea ta), patrunderea luminii naturale.
  • Este mai rezistenta decat sticla obisnuita si nu se sparge usor.
  • Imprimeul ceramic ramane intact in timp ce sticla este curatata cu diverse solutii. Sticla imprimata ceramic poate fi intretinuta si curatata cu usurinta.
  • Poate fi folosita ca o alternativa ieftina la geamurile securizate.
  • Sticla transparenta folosita pentru peretii exteriori poate fi o amenintare pentru pasarile care se ciocnesc de ei. Utilizand sticla printata ceramic vei evita astfel de accidente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.