Tâmplărie PVC Bucuresti

2

Obiectivul Light Confort vizează îmbunătățirea stilului tău de viață cu ajutorul gamei variate de uși și ferestre care să răspundă nevoilor fiecăruia.

Produsele Light Confort se bucură de cele mai de succes proiecte de minim 18 ani.

Există persoane pentru care tâmplăria PVC este prea puțin importantă pentru amenajarea unei case, dar pentru noi semnifică totul. Fără ferestre și uși rezistente, o casă nu poate bifa criteriile care țin de estetică și securitate.

Termopanele, oferă o serie de calități esențiale pentru un cămin perfect, dar modul în care au fost montate, joacă de asemenea un rol vital. Tocmai de aceea, nu doar ușile și ferestrele trebuie să fie din materiale premium, ci și serviciile celor care le montează trebuie să respecte criteriul calității. Dacă nu au fost montate corect profilele, vor avea loc pierderi de căldură și implicit de bani, pentru că vei fi nevoit să schimbi din nou ferestrele.

Niște termopane adecvate sunt ușor de întreținut, designul este plăcut, iar componentele ferestrelor prezintă funcții speciale prin care se simte diferența față de alte modele existente pe piață.

De ce tâmplărie PVC? Apelează la tâmplărie premium PVC și economisește mai mulți bani la facturile de încălzire a locuinței fără să faci compromisuri. Montarea ferestrelor adecvate din materiale PVC cu proprietăți de izolație termică la superlativ îți asigură numeroase avantaje precum: protecție eficientă la zgomot, izolare termică, durabilitate, manevrabilitate și nu în ultimul rând, aspect estetic. Tâmplăria premium PVC este soluția care elimină aproape în totalitate riscul pierderilor de căldură. Grație numărului suficient de camere de izolare, a grosimii profilului, această tâmplărie are cel mai scăzut coeficient de transfer termic. Prin urmare, iarna, temperatura casei va fi excelentă și se asigură astfel, un ambient confortabil. Prin urmare, facturile la încălzire nu vor mai fi încărcate. Calitatea materialelor, a componentelor și a sticlei anti-efracție sau securizată, rezultă într-un echipament complet pentru protecția garantată a casei și a bunurilor tale.

Tâmplăria premium PVC diminuează zgomotele cu până la 80%. Acest lucru te ajută pe tine să te odihnești fără întreruperi, să te concentrezi la ce ai de făcut, departe de zgomotele orașului.

Acest tip de profil se bucură de o durată de viață de aproape 50 de ani. Acest atu este rezultatul procesului de fabricație cu materiale superioare care să facă față condițiilor meteorologice, fără să sufere deformări cu timpul.

Sunt profile de clasa A (conform standardelor europene), iar materialele sunt ecologice. Practic, investiția ta are dublu avantaj. Tu te bucuri de calitate, confort și siguranță, fără să contribui la poluarea mediului înconjurător.

Tâmplăria noastră poate fi executată în variante personalizate pentru designul interior al fiecărei locuințe și într-o diversitate cromatică.

Light Confort oferă servicii de consultanță pentru alegerea celor mai potrivite ferestre care să completeze ambientul locuinței tale. Soluțiile sunt adaptate în funcție de bugetul clienților.

Pentru maximizarea confortului și a protecției intimității, se mai poate opta pentru instalarea unor rulouri, care vor ține la distanță privirile indiscrete.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.