Trecerea printr-un divort este dificila, dar Avocat Ivan te poate ajuta

3

Casatoria este o taina pe care o consideri valabila pentru toata viata. Totusi, nu poti cunoaste o persoana 100% niciodata si nu de putine ori, dupa casatorie apar diferite comportamente sau detalii deranjante. Acestea duc la certuri din ce in ce mai dese si mai grave, care nu pot fi ignorate si cea mai buna decizie este divortul.

Totusi, atunci cand ai construit o casa, amintiri si o familie cu persoana respectiva, este cam greu sa renunti la tot si ai nevoie de un ajutor specializat. Ai nevoie de un avocat care sa te ajute sa treci cu bine prin toata aceasta perioada solicitanta si stresanta, care sa iti sugereze cum ar trebui procedat si care sunt pasii de urmat. Avocat Ivan poate fi persoana potrivita pentru tine daca te afli intr-o situatie de acest gen.

Motive intemeiate pentru a inainta divortul si necesitatea unui avocat

Fiecare situatie care tine de desfacerea unor documente legale sau in care este implicata instanta, are nevoie de o persoana specializata pe respectivul domeniu. In acest caz, un avocat specializat in divorturi precum avocat Ivan poate fi alaturi de cuplurile aflate intr-un astfel de moment neplacut.

Sunt anumite etape pe care trebuie sa le parcurgi si lucruri de stabilit, care trebuie legalizate si stabilite de comun acord, unde se poate. Un divort poate fi finalizat chiar si la notar, daca sotii cad de acord cu privire la toate aspectele.

In familiile in care sunt si copii, situatia este mai dificila, deoarece trebuie sa se decida cine primeste custodia si care sunt orele de vizita ale celuilalt parinte. Bunurile trebuie impartite in mod egal, de aceea aveti nevoie de persoane autorizate, ca cei de la cabinetul de avocat Razvan Ivan Claudiu.

Divortul poate avea loc daca se incadreaza in anumite situatii. Prima situatie este cea in care sotii decid acest lucru de comun acord sau daca unul propune si celalalt accepta. Al doilea motiv este cel in care nu mai exista nici o cale de impacare si convietuirea impreuna devine imposibila, din cauza unor motive temeinice. A treia situatie este cea in care cei doi au fost separati pentru cel putin 2 ani si unul dintre ei cere acest lucru. Ultima situatie este cea in care unul dintre soti sufera de o boala sau are o stare de sanatate grava, care nu permite continuarea casatoriei si cel in cauza cere acest lucru.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul sau contactati avocatul direct la numarul de telefon 0757511344 sau 0744630882.

Contact:

contact@avocativan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.