Vata minerala – aici aia principalele caracteristici

225
Publicitate

Vata minerala este un produs de top

Cand vorbim despre siguranta caselor, cu totii dorim sa investim cat mai eficient posibil pentru a ne satisface nevoile. Din acest motiv, vata minerala ofera cea mai buna performanta sub toate aspectele.

Publicitate

In primul rand, vata minerala are proprietati de izolare termica si fonica si este un material ignifug, deci este extrem de sigura mai ales atunci cand este utilizata in poduri si mansarde.

Proprietatile sunt demne de mentionat. Cumpara si tu vata de la Magazinul Online Marola de aici https://marola.ro/682-vata-minerala!

Saltelele comprimate si laminate din vata minerala de sticla, invelite in folie de aluminiu armata cu fibra de sticla, pot fi utilizate pentru toate tipurile de materiale termoizolante si fonice cu sarcini mecanice reduse: pe podeaua podului rulant Sub zidarie sau similar) sau pe podeaua unui pod necirculant.

Avantajele produsului:

Izolatie speciala (conductivitate termica scazuta)

-Siguranta la incendiu-Materiale necombustibile (nu ard)

-Atenuare foarte buna a zgomotului (coeficient ridicat de absorbtie)

-Usor de instalat in cadrul si peretele structurii din lemn sau metal. -Produsul este elastic si compresibil

-Pozitia verticala nu este limitata de timp

-Usor de asamblat, netoxic

-Cutia de folie de aluminiu nu trebuie sa instaleze folie rezistenta la umiditate

-Ajutor pentru protejarea mediului

-Durata lunga de viata (nu isi va schimba proprietatile in timp)

-Ne aprobat pentru insecte, rozatoare sau paraziti

-Nu este un materialchimic, nu fara substante corozive

Termoizoleaza inteligent cu materiale de calitate!

Pentru incepatori, grosimea minima acceptabila a taliei este de 10 cm. Acesta va fi instalat pe o rigla orizontala din lemn sau pe suprafata orizontala a unui profil metalic de 10 cm latime. Acestea vor fi plasate la o distanta egala cu latimea vatei minerale. Dupa finalizarea asamblarii riglei orizontale, introduceti firul de bumbac intre rigle, apoi instalati rigla pe verticala. Functia lor este de a forma un spatiu ventilat. In cele din urma, vor fi instalate alte placi pentru realizarea sau completarea peretilor exteriori ai casei.

Rozatoarele si pasarile sunt dusmanii podurilor casei, deoarece pot crea cuiburi foarte confortabile in aceste spatii, ceea ce este daunator proprietarului. Nu exista soareci acolo, iar riscul lor de izolare creste. Desi vata minerala nu este favorabila atragerii acestor organisme, astfel de zone de intrare (cum ar fi zonele de intrare cu profile metalice, stuc sau placare) trebuie inchise pentru a restrictiona intrarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.