Piese auto second hand originale de la Wolcar

9

Proprietarii de autovehicule stiu foarte bine ca din cand in cand acestea necesita investitii in piese auto care se deterioreaza in timp. Oricat de scumpa ar fi o masina, la un moment dat unele piese cedeaza si necesita inlocuire.

Sunt bineinteles de preferat piesele auto originale, intrucat acestea sunt singurele care se incadreaza perfect in sistemul masinii, fara a genera alte probleme ulterior. Insa ce este de facut atunci cand bugetul alocat schimbarii acestor piese nu este suficient pentru a achizitiona unele noi?

Solutia vine de la parcurile de dezmembrari auto ce se ocupa de vanzarea de piese in regim second hand. Ce inseamna acest lucru? Piesele sunt demontate de pe masini ce nu se mai afla in circulatie, dupa care sunt verificate cu atentie pentru a le testa functionalitatea. Intr-un final sunt vandute la preturi cu mult sub ale pietei de piese auto noi.

Wolcar furnizeaza piese auto second hand pentru diverse marci de masini

Unul dintre liderii de pe piata dezmembrarilor auto din Romania este Wolcar. Societatea, avand o vechime de 15 ani in acest domeniu, se ocupa cu dezmembrari auto si vanzarea de piese auto ale diverselor marci de masini precum Skoda, Ford, Volkswagen, Audi, Mercedes, Seat, Porsche si Mini.

Cei ce sunt in cautare de dezmembrari Volkswagen Craiova pot apela cu incredere la piesele auto si la serviciile oferite de catre echipa Wolcar. Sediul societatii se afla in localitatea Malu Mare, langa Craiova. Insa nu doar cei din zona se pot bucura de toate aceste avantaje.

Wolcar si-a deschis propriul magazin in mediul online, prin intermediul caruia pune la dispozitia tuturor proprietarilor de autovehicule din Romania piese auto originale, de calitate si extrem de fiabile. Comenzile sunt plasate direct pe site si pot fi ridicate fie de la sediul firmei, fie sunt livrate la adresa indicata de client.

Avantajul de a cumpara piese auto de la Wolcar este faptul ca acestea sunt originale si, chiar daca sunt la mana a doua, inainte de a fi puse la vanzare sunt testate pe bancul de proba din cadrul propriului service. Pentru o mai mare siguranta, fiecare piesa auto in parte vine la pachet cu o garantie de 3 luni.

Descoperiti toate piesele auto disponibile pentru modelul de autoturism pe care il detineti accesand site-ul online al magazinului Wolcar – vw-dezmembrari.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.