Amenajari locuri de joaca de interior

1

Parintii cauta mereu optiuni cat de interesante si distractive pentru petrecerea timpului  copiilor lor. Waterboyz ofera o gama variata de amenajari locuri de joaca de interior in  toate formele si dimensiunile. Poti alege locuri de joaca de interior modulare, piste Tubing, Fun Run – cursa cu obstacole, Spider Tower, Conveyor Slide-tobogan pe role de plastic, Climbing volcano, electrice interactive de interior, zona de copii intre 0 si 3 ani, panouri interactive de perete, paviment colorat – covor puzzle pentru copii, tiroliene, softplay, casute tematice, masute si scaunele. Elementele de joaca de interior sunt disponibile intr-o varietate de teme si intr-o varietate de culori atractive. Locurile de joaca pentru copii special amenajate in interior ofera bucurie copiilor indiferent de anotimp.

Paviment colorat – Covor puzzle pentru copii

In ultimii ani, covorul puzzle a devenit unul dintre cele mai iubite si frecvent achizitionate obiecte nu numai pentru locurile de joaca, ci si pentru camera copiilor. Si popularitatea lor este in creste. Covorasele moi de puzzle sunt ideale pentru copii si sunt cel mai adesea folosite pentru a acoperi suprafete mari: locuri de joaca pentru copii,  camere mari pentru copii in apartamente si case, in gradinite si scoli, complexe sportive pentru copii etc. Sunt foarte confortabile si cel mai adesea au o densitate foarte mare, grosime mare (inaltime de acoperire) si un strat superior rezistent la uzura, deoarece in ​​astfel de locuri, covorul puzzle este frecat activ, incretit si zgariat de un numar imens de copii. Aceasta inseamna ca materialele trebuie sa fie de cea mai inalta calitate.

Tiroliene

Aceasta este o incrucisare intre mai multe obiecte si o constructie complexa pentru joaca. Tiroliana este cunoscuta pentru adrenalina pe care o ofera tuturor copiilor din intreaga lume. Mai mult, nu exista colturi ascutite, ceea ce este foarte important pentru siguranta copiilor, este dotata cu plasa pentru protectie si poate fi personalizata in functie de dorintele clientului.

Electrice interactive de interior

Echipamentul electric interactiv de interior necesita instalarea la o sursa electrica si acestea pot fi Hamster Roll, carusele, cocotier electric, carusel mic cu animalute, pian electric de pardoseala.  In aceasta zona copiii se gasesc in mediul lor obisnuit pentru a se juca. Toate dispozitivele sunt construite pe miscare si muzica. Este imposibil ca un copil sa nu fie atras si sa stea deoparte.

Waterboyz poate amenaja astfel de locuri de joaca de interior. De asemenea, pot reusi sa faca ca visul fiecarui copil sa devina realitate. Navigarea audio este poate cel mai solicitat element pentru aceasta zona de joaca. Echipamentul este realizat din materiale de inalta calitate, ceea ce inseamna ca prezinta siguranta si niciun pericol pentru copii.

Indiferent de ceea ce doresti, Waterboyz iti poate amenaja locuri de joaca  minunate pentru cei mici, si care vor aduce doar bucurie copiilor si prosperitate pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.