Toate informatiile despre un curs de auditor intern

491
Publicitate

Ce este un curs auditor intern?

Un astfel de curs de auditor intern este un curs acreditat de Asociatia Nationala pentru Calificari (ANC) si se adreseaza tutror persoanelor care sunt interesate sa avanseze in domeniul activitatii de audit intern, dar si in cel al riscurilor, mai exact in managementul riscului bazat pe principiile auditului intern.

Publicitate

In cadrul acestui curs de auditor intern veti parcurge o anumita programa, invatand in prima faza sa definiti misiunea si obiectivele de audit iar la sfarsit, sa fiti capabil sa intocmiti un raport final.

Acest curs de adreseaza personalului din domeniul audituli intern, antreprenorilor dar si tuturor persoanelor care sunt interesate de implementarea acestei strategii de audit in carul organizatiei in care activeaza.

Ce teme sunt abordate in cadrul cursului si ce obiective isi propune sa tinga?

Programa acestui curs de auditor intern este o programa mai vasta in care trainerii profesionisti, pentru a facilita procedul se invatare si randamentul dumneavoastra vor imbina partea teoretica si partea practica.

Se vor aborda diverse teme precum notiunile de baza ale unui audit, tipurile de audit, modele si etape al unei actiuni de audit, managagementul riscurilor cuprinzand identificarea, remedierea si eliminarea acestora, modelul COSO, si nu in ultimul rand, procesul de raportare. Toate aceste teme se vor organiza pe zile.

Cursul isi propune ca elevii acestuia sa isi largeasca orizontul de cunostinte in domeniul de auditor intern, s autilizeze in mod eficient cunostintele dobandite in cadrul acetuia si sa fie capabili sa planifice si sa desfasoare in mod responsabil o situatie de audit intern.

La sfarsitul acestui curs veti avea de facut la proba practica un proiect individual sau de grupa pe baza informatiilor asimilate, cuprinzand diferite situatii in care sa aplicati in mod corect teoria.

Unde putem urma un astfel de curs de auditor intern?

Echipa Professionals Business Knowledge Society este formata din traineri profesionisti specializati in dieferite domenii de pe piata muncii gata sa impartaseasca din experienta lor profesioanala pentru a va ajuta pe dumneavoastra sa va dezvoltati pe plan profesional.

In cadrul cursului de auditor intern, aceasta echipa va va indruma in mod corespunzator si va vor evalua competentele regulat astfel incat sa se asigure ca sunteti gata sa aplicati toate informatiile asimilate.

La ei, un curs de auditor intern costa 950 de lei si se desfasoara pe perioada a 3 zile. Cei de la Training Professionals dispun de mai multe servicii precum si cursuri DPO sau consultanta GDPR.

Intra chiar acum pe site-ul acestora si alege serviciul potrivit pentru tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.