Becuri LED smart in 2021.

“Computer, set my lights white!”

89

In 2021 becurile cu led au devenit un produs cunoscut, prezent in majoritatea locuintelor noastre. In procesul de achizitie a contat foarte mult decizia de a reduce costurile cu energia electrica dar si cresterea calitatii iluminatului in incaperi. Becul cu led a fost primul pas facut de consumator catre iluminatul ieftin cu led. Costul de achitie al unui bec led este aproape identic cu cel al unui bec clasic.

Odata ce ne-am obisnuit cu prezenta sa in locuintele noastre, becurile led au inceput sa fie dezvoltate pentru mai multe idei de amenajare. Au aparut primele becuri cu led filament, becuri led ce imita becurile clasice, cu iluminare 360 grade. Becurile cu led filament sunt si cele mai eficiente, ajungand la peste 100 lm/W

Pentru o ambianta cat mai placuta, au fost dezvoltate becuri LED dimabile, becuri ce isi pot controla printr-un variator intensitatea luminoasa.  Insa acesta a fost doar un pas catre becul cu led perfect, becul led inteligent. Becurile led inteligente sunt in 2021 cel mai dorit produs doarece imbina armonios eficienta energetica, usurinta controlului asupra intensitatii luminoase, controlul asupra temperaturii de culoare sau posibilitatea de a introduce culori in iluminatul incaperilor noastre. Controlul vocal al iluminatului ne-a adus in lumea in care in urma cu cativa ani ni se parea de domeniul SF- “Computer, set my lights white!”

Te asteptam pe situl iluminat-ieftin.ro pentru a vedea gama de becuri led inteligente EGLO sau MiLight , vino in showroom sa le vezi si sa-ti alegi modelul care te reprezinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.