Bricomix.ro – Criterii de baza pentru achizitia unui cuptor cu microunde incorporabil

480
Publicitate

Electronicele actuale nu doar ca urmaresc o functionare cat mai facila, ci sunt realizate in asa fel incat sa se integreze fiecarui spatiu. Acesta este si cazul unui cuptor cu microunde incorporabil, intrucat prin folosirea acestuia este rezolvata din start problema spatiului. Mai mult, foarte multe bucatarii si locuinte, in special, sunt decorate intr-un stil functionalist, tocmai pentru ca lipsa spatiului sa nu mai fie o problema.

Care sunt avantajele unui cuptor cu microunde incorporabil ?

Publicitate
  • Spatiul

Pentru ca poate fi incorporate in absolut orice spatiu, problema lipsei acestuia este inlaturata. Mai mult, nu afecteaza liniile decorative, iar in cazul unui decor futurist este chiar un accesoriu bine-venit.

  • Mancarea este preparata in conditii mult mai sanatoase

Datorita multiplelor tehnici de preparare a mancarurilor, aceasta se realizeaza la un nivel mult mai avansat. Unele cuptoare cu microunde incorporabile dispun pe functia de preparare de tip grill, spre deosebire de cuptoarele cu microunde clasice.

De asemenea, mancarea crocanta reprezinta un alt avantaj, fiind posibila cu ajutorul functiei de convectie, care functioneaza in felul urmator: este creat in interiorul cuptorului un flux de aer continuu. Pizza, de exemplu, poate fi foarte usor preparata in acest mod.

Cu toate ca un cuptor cu microunde incorporabil asigura anumite avantaje, dezavantajul cel mai mare al produselor incorporabile este acela ca, odata instalate, se pot muta foarte greu sau deloc, tocmai de aceea nu este o idee buna pentru persoanele care inca nu detin un domiciliu stabil.

Aspecte importante de aflat inainte de instalarea unui cuptor cu microunde

Un aspect extrem de important este reprezentat de capacitatile unui astfel de cuptor si necesitatile cumparatorului, intrucat fiecare are tehnici de functionare diferite.

In cazul in care se doreste o preparare traditionala a mancarurilor, un cuptor clasic este o alegere mai buna, intrucat un cuptor cu microunde incorporabil nu detine tehnicile de preparare a celui mentionat anterior.

Este necesara o cunoastere si o intelegere cat mai bune a modului in care acesta functioneaza. Unele dintre ele pot fi folosite pentru a dezgheta produsele congelate.

Pe langa faptul ca un cuptor cu microunde incorporabil nu afecteaza liniile decorului unei bucatarii, uneori chiar conferindu-i un boost necesar, nici in ceea ce priveste culoarea acestuia nu exista probleme.

Paleta cromatica este extrem de ofertanta, incat aceste cuptoare pot avea nuante clasice, precum albu, negrul sau griul, care se potrivesc oricarui decor, insa si combinatii intre acestea.

Bricomix.ro – Date de contact

Bricomix.ro este un magazin online care se ocupa de comercializarea produselor electrocasnice, atat incorporabile cat si clasice, si care colaboreaza cu firme producatoare precum: Bosch, Ariston, Electrolux, Teka sau Whirlpool, ceea ce inseamna ca varietatea acestora reprezinta un principiu calauzitor al companiei.

Comanda se plaseaza foarte usor dupa ce produsele au fost selectionate in prealabil, dar se poate realiza si prin intermediul e-mailului, la adresa office@bricomix.ro

De asemenea, in cazul in care exista intrebari, acestea pot fi adresate la urmatorul numar de telefon: 0732 610 473

Pentru mai multe detalii, accesati

www.bricomix.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.