Examinare abdominala cu ajutorul unui computer tomograf

388
Publicitate

O solutie foarte buna cand vine vorba de imagini foarte clare a organelor este folosirea unui computer tomograf abdominal de la Clinica Romgermed.

Publicitate

O investigatie cu ajutorul unui computer tomograf abdominal este una dintre cele mai bune solutii in acest caz. Tehnologia folosita pentru acest tip de computer este una extrem de avansata si ofera rezultate foarte bune. Astfel ca daca medicul v-a spus ca este nevoie de o astfel de examinare, atunci nu ezitati sa o faceti.

Rezultatele sunt foarte bune si in cazul in care va confruntati cu o anumita problema medicala, aceasta examinare ar putea chiar sa va salveze viata.

Cum se poate pregati un pacient pentru investigatia aceasta?

Inainte de a incepe o investigatie de acest gen trebuie sa iei in considerare ca vei avea nevoie, in general, de 15-20 de minute pentru a realiza aceasta investigatie.

Conform indrumarii personalului medical va fi nevoie sa completezi un chestionar prin care se va dovedi faptul ca esti eligibil pentru aceasta investigatie. Apoi va fi nevoie sa fie injectate anumite substante de contrast.

Personalul medical iti va comunica mai apoi tot ce este nevoie sa stii pe parcursul investigatiei cu un computer tomograf abdominal. In anumite cazuri s-ar putea sa fie nevoie sa mai faci anumite investigatii inainte.

Este sigura investigatia cu un computer tomograf abdominal?

Una dintre problemele celor care isi fac sau urmeaza sa isi faca o astfel de examinare cu un computer tomograf este daca procedura este sigura.

Marea problema a pacietilor este faptul ca pentru aceasta investigatie este nevoie sa se foloseasca raza X. Astfel ca pacientii se intreaba daca riscul de a se expune la o astfel de investigatie este prea mare. Dar nu trebuie sa fie acest aspect un motiv de ingrijorare pentru tine.

Medicii specialisti stiu intotdeauna exact ce cantitate de raze X sa foloseasca pentru a nu iti afecta sanatatea.

Exista de asemenea si anumite contraindicatii cand vine vorba de aceasta procedura. Spre exemplu, nu trebuie sa fie folosita de femeile care deja sunt in a treia luna de sarcina.

La Clinica Medicala Romgermed exista posibilitatea de a beneficia de preturi mici la un computer tomograf abdominal

Spre exemplu, pretul unui computer tomograf abdominal incepe de la 600 de ron daca este vizat atat abdomenul superior, cat si cel inferior. De altfel, o radiologie se face doar cu substanta de contrast.

Astfel ca daca ai nevoie de o radiologie cu un computer tomograf abdominal la preturi excelente facute de catre o echipa bine pregatita, atunci echipa Romgermed iti sta la dispozitie. Su are cele mai calitative servicii din oras.

Nu mai astepta si pune sanatatea pe primul loc indiferent de situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.