Intra pe Electric Concept – ai oferte avantajoase la becuri led

345
Publicitate

Lasa in urma vechea tehnologie si fa schimbari cu tehnologia LED

Daca stiti ce tip de bec este potrivit pentru casa dvs. si care sunt avantajele si dezavantajele acestora, atunci utilizarea becurilor economice LED-uri, halogene sau fluorescente poate ajuta la reducerea facturilor la electricitate.

Publicitate

Ati incendiat vreodata becuri in dormitorul sau camera de zi? Este o idee buna sa o inlocuiti cu una noua. Dar stiti ce model sa alegeti?

Iata care sunt tipurile de sisteme LED pe care le puteti cumpara si avantajele si dezavantajele acestora.

Cum au fost descoperite aceste becuri LED?

Becurile cu LED-uri pot oferi lumina directionala, dar atunci cand sunt utilizate in grupuri, echipamentele cu LED-uri sunt un produs alternativ care ofera o calitate mai buna si consuma mult mai putina energie decat becurile incandescente. Nichia a descoperit in 1993 LED-ul alb folosit la majoritatea tipurilor de becuri cu aceasta tehnologie.

Practic, LED-ul albastru a fost inventat, iar lumina sa a fost combinata cu LED-uri verzi si rosii folosind conversia lungimii de unda, combinatia de culori sau ZnSe epitaxial omogen pentru a produce lumina alba.

Diferenta dintre tipurile de becuri LED

Comparativ cu alte tipuri de surse de lumina, noile becuri LED au cu siguranta un avantaj la orice capitol. Fie ca vorbim de eficienta, consum, scara sau chiar beneficii suplimentare, acestea sunt guvernate de autocratie.

Descriind pe scurt unele dintre beneficiile auxiliare sau mai putin cunoscute ale acestor becuri, ne vom referi la siguranta. Spre deosebire de alte surse de lumina, acestea nu genereaza caldura, deci nu se incalzesc si, prin urmare, nu constituie o proportie mare de surse potentiale de incendiu.

Un alt mare avantaj este ca pentru a atinge intensitatea maxima a luminii, nu este necesar un timp suplimentar. Mai mult, acest lucru afecteaza direct rezistenta la ciclurile de inchidere-deschidere repetate.

Alege becuri LED de la Electric Concept si beneficiaza de reduceri de nerefuzat pentru tehnologia seistemelor de becuri LED!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.