Panou led pentru iluminarea spatiilor de productie

431
Publicitate

Calitatea iluminarii cu panou led pentru spatiile de productie este apreciata de tot mai multe unitati care isi desfasoara activitatea in astfel de locatii. Indiferent de marimea sau forma unui astfel de spatiu, montand panou led in zonele de interes, iluminarea se va realiza pe un perimetru cel putin echivalent cu locul de munca al angajatului.

Panou led pentru iluminarea spatiilor de productie 1Se poate deduce ca in acest mod inca de la inceput se vor realiza economii in consumul de energie electrica pentru ca numarul de panou led instalate va fi mai redus in comparatie cu alte modalitati de iluminare. Pe langa acest prim beneficiu oferit de fiecare panou led montat, merita remarcata si posibilitatea de a opta pentru doua modalitati de montaj.

Publicitate

In functie de caracteristica de constructie a spatiului, se poate folosi panou led de tip aplicat care se va monta direct pe suprafata tavanului, sau panou led de tip ingropat care este special fabricat pentru amplasare pe tavan fals.

Trebuie tinut cont ca oferta actuala de panou led prezinta produse a caror temperatura de culoare a luminii emise poate fi in alb natural, adica 4200K, sau in alb rece cu o valoare de 6400K. Este stiut faptul ca in functie de tipul activitatii care se desfasoara intr-un astfel de spatiu de productie se va alege panou led cu temperatura de culoare emisa potrivita cu nivelul de detaliu ce trebuie perceput de lucratorii din sectie.

Cele mai comune forme pentru panouri cu led sunt cele patrate, a caror latura este de 60 de centimetri. Pentru un consum de 40W vor fi lasati in incapere pana la 3200 de lumeni, iar daca folositi panou led de 50W nivelul va creste pana la 4200 de lumeni. Exista panou led de forma dreptunghiulara cu latura mare de 120 de centimetri si latura mica de 30 de centimetri, insa cu o putere mai mica de iluminare ce ajunge la cel mult 2880 de lumeni, dar si cu un consum mai redus de doar 36W.

Panou led pentru iluminarea spatiilor de productie 2Panou led pentru iluminarea spatiilor de productie 3Pentru ca totul tine de modalitatea de proiectare a iluminarii artificiale puteti opta si pentru montare de tub led, insa in aceasta situatie numarul de unitati montate ar putea sa fie mai mare. Pentru oricare dintre produse veti decide este important ca modalitatea prin care le actionati sa fie perfecta si sa nu existe posibilitatea aparitiei unui scurtcircuit.

Fiind vorba, in general, despre o situatie in care sala de productie este una noua, dar cu atat mai mult pentru situatia unei renovari, folositi de la bun inceput prize si intrerupatoare Panasonic pentru mentinerea sigurantei in exploatare a noului sistem de iluminare din spatiul de productie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.