Teste antigenice prezentate la SYNLAB cu pret accesibil

350
Publicitate

Teste antigenice – o variantă simplă de a controla răspândirea formei Omicron a virusului Covid-19

În ultima perioadă vedem o creștere foarte mare a cazurilor. Observăm cifre care depășesc așteptările noastre și în același timp vedem surprindere și teamă pe fețele oamenilor. Nimeni nu știe cum să se apere de acest virus mai bine și cum să evite grupurile numeroase de persoane mai mult. Ne punem speranța în știință și folosim teste antigenice pentru a controla simptomele pe care le avem . Dacă prezentăm simptome, sfatul specialiștilor din laboratoarele SYNLAB este să ne face un test PCR, care poate valida un rezultat.

Publicitate

Sistemul de învățământ controlează răspândirea virusului Covid-19 în mediul școlar prin intermediul acestor teste antigenice. Pentru a obține un rezultat pentru testele rapide probele se pot recolta nazal, orofaringian sau chiar nazofaringian, metoda fiind diferită de la test la test. Vezi si mai multe info detaliate pe site: https://synlab.ro/testare-covid-19.html
teste antigenice
La SYNLAB, pentru a face teste antigenice, este necesară o programare, iar specialiștii vă stau la dispoziție. Rezultatul se primește într-un timp foarte scurt, iar acesta este avizat de medicii responsabili de acest departament. Laboratoarele SYNLAB aduc plus valoare metodelor eficiente pentru descoperirea virusului ce a generat întreaga situație pandemică. Această agitație se poate controla foarte simplu prin intermediul acestor teste antigenice.

Teste antigenice – într-un timp scurt

Testele antigenice nu presupun alocarea unui timp îndelungat sau un timp mare de așteptare. Într-o jumătate de oră, cu tot cu parcatul mașinii sau opririi autobuzului în stație, la SYNLAB totul funcționează foarte repede. Încă din momentul în care ai intrat în laboratoarele noastre. S-au verificat datele, s-au completat chestionarele, s-au extras probele, s-a realizat procedura pentru a obține rezultatul și pacientul l-a aflat. Foarte simplu și eficient. Se primește un răspuns oficial pentru a-l ajut pe doritor să participe la diverse acțiuni/evenimente sau pentru clarificarea unei simple curiozități.

Prin intermediul acestor teste antigenice se află dacă există prezența virusului în organismul pacientului. Pentru un rezultat care este cât mai aproape de adevăr, te așteptăm în laboratoarele SYNLAB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.