De ce sa optezi pentru o bicicleta electrica?

300

Iti place sa pedalezi in drum spre birou insa, de cele mai multe ori, ajungi obosit si transpirat? Una dintre cele mai la moda modele de biciclete sunt cele electrice, care pot prinde chiar si 25 de km/ora, si care iti permit sa ajungi la orice destinatie ca proaspat scos din cutie.

Daca la o bicicleta traditionala trebuie sa pedalezi constant, in cazul unei biciclete electrice, cand ai obosit, esti asistat de un motor, care a strans energie atunci cand bicicleai. Insa acesta nu este singurul avantaj: poti slabi, tonifia muschii si relaxa dupa o zi stresanta, fara grija locurilor de parcare, ale asigurarilor RCA si CASCO sau alte cheltuieli majore.

Iata alte avantaje oferite de o bicicleta electrica, precum cea de la Monkey:

  • parcurgi distante mari, fara sa obosesti
  • ai grija de natura – bicicletele electrice au 0 emisii de CO2
  • te scoate din anonimat – designul urban si culorile cool se potrivesc oricarei personalitati
  • reduci timpul deplasarilor
  • arati mereu fresh.

Cum functioneaza o bicicleta electrica?

Acestea au un acumulator care, la rotirea cheii in contact, intra in functiune. Bateria Litiu-Ion disponibila iti permite sa mergi pe distante de pana la 30 de kilometri, cu doar o singura incarcare, mai ales din cauza restrictiei europene a vitezei – maximum 25 km/ora.

Bateriile Litiu-Ion se incarca in doar cateva ore (maxim 5), iar daca respecti corect ciclul incarcare-descarcare pot tine o viata – 10 ani.

Insa, ca sa te bucuri de o bicicleta electrica de calitate si la pretul corect, este indicat sa mergi in magazinele de specialitate, unde vei intalni consultanti care sa te indrume si, cel mai important, un certificat de garantie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.