Eshop care ofera servicii complete, alaturi de produse esentiale – DelphiOnline

199
Publicitate

Curatenia este importanta atat pentru o stare generala de bine cat si pentru o stare de sanatate buna. Atat acasa, cat si la birou sau in fiecare spatiu in care o persoana isi petrece majoritatea timpului intr-o zi, trebuie sa fie constant curatat si igienizat, precum si aerisit. Orice proces de curatenie este important, dar alaturi de acesta conteaza foarte mult si produsele folosite. DelphiOnline este un eshop care dispune de servicii de curatenie de diverse tipuri, cat si de substante profesionale si produse esentiale pentru curatenie.

Este un partener de incredere pentru persoanele care isi doresc produse testate si aprobate de centrele specializate in acest sens, precum si pentru spatiile de birouri sau personale in care este nevoie de o persoana la curatenie regulat.

Publicitate

Categorii de produse si servicii disponibile

Cei de la delphionline.ro dispun de o gama variata de elemente si produse ce pot fi comandate pentru a curata si igieniza diverse spatii. Serviciile pe care acestia le pun la dispozitia clientilor sunt de curatenie si intretinere, curatenie generala, servicii speciale care constau in spalarea geamurilor, a mochetei sau covoarelor, de alpinism, curatenie post-construct si de furnizare a materialelor igienico-sanitare.

Fiecare proces de acest gen este realizat cu substante profesionale, pe care clientii le pot achizitiona de la ei de pe site. Categoriile de produse sunt variate si acestia au de la echipamente de curatenie pana la consumabile igiena, detergenti sau elemente pentru industria HoReCa, alaturi de multe altele.

DelphiOnline este o buna optiune de unde pot fi comandate acestea deoarece au preturi accesibile si in special pentru firme unde este nevoie de o cantitate mare, pentru ca si spatiile sunt mari, o comanda plasata cu toate cele necesare contine produse atat calitative, cat si la preturi accesibile.

Detergentii sunt disponibili in cantitate de 5 litri astfel incat poate fi utilizat timp indelungat fara sa fie inlocuit. Acestia sunt disponibili in diverse variante, pentru suprafete si utilizari diferite. Accesati site-ul pentru a alege cele necesare sau pentru a afla mai multe informatii cu privire la servicii.

Contact:

office@delphionline.ro

0724 335 744.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.