La Romgermed ai consultatii complete la cabinet medicina muncii

58

De ce este necesar ca angajatii sa se prezinte la un cabinet medicina muncii?

Un set se analize pentru medicina muncii preturi sunt foarte folositoare. Acestea iti ofera posibilitatea de a vedea daca exista anumiti factori care iti afecteaza sanatatea in locul in care lucrezi.

Daca se observa ca este ceva in neregula poti foarte usor sa iei masuri din timp si sa nu lasi lucrurile sa se agraveze. De aceea este recomandat sa treci din cand in cand la un control de rutina la diferitele specialitati medicale pentru a vedea daca exista ceva in neregula.

Si desi nu toate aceste servicii sunt oferite in mod gratuit, o mare parte dintre acestea sunt oferite cu discount.
cabinet medicina muncii
Puneti-va intotdeauna sanatatea pe primul loc si apelati la toate serviciile medicale de care aveti nevoie cum ar fi medicina muncii.

In Bucuresti ai costuri reduse pentru medicina muncii

Se presupune ca in acest oras exista mai multe posibilitati, fiind un oras mult mai dezvoltat. Dar, cu toate acestea, Art. 6 prevede ca examinarile din medicina muncii sa fie la pret accesibil oricui.

Fie ca vorbim de angajatori din sectorul public ori din cel privat din oricare domeniu de activitate, acestia au cateva obligatii care vin in favoarea angajatului. Printre cele mai importante dintre acestea se numara chiar acesta supraveghere a sanatatii pentru lucratori. De ce? Foarte simplu. Pentru ca sanatatea trebuie pusa mai presus de orice.

In zilele noastre este absolut necesar si obligatoriu, chiar, ca angajatorii sa ofere posibilitatea conditiilor efectuarii, dar si fondurile necesare oricarui serviciu medical preventiv.

Pentru a se bucura de serviciile prestate de angajatii lor, sunt obligati sa le asigure sanatatea prin oferirea serviciilor in cadrul unui cabinet medicina muncii.

Ce atributii are un medic care se ocupa cu medicina muncii?

Vei afla in acest articol ca un medic de la un cabinet medicina muncii care se ocupa cu aceasta specializare are urmatoarele indatoriri:

  • tine evidenta, supravegheaza si trateaza bolile legate de profesie;
  • monitorizeaza si evalueaza angajatii cu boli cronice, in relatie cu locul de munca oferind angajatorului, solutii pentru desfasurarea eficienta a productiei;
  • declara cazurile de boli profesionale, conform metodologiei aprobate de Ministerul Sanatatii;
  • inregistreaza bolile legate de profesie, conform metodologiei elaborate de Ministerul Sanatatii;
  • stabileste aptitudinea in munca, cu ocazia oricarei examinari medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.