Orice bucătărie profesională are nevoie de propria mașină de tocat carne!

309

Când vorbim de o mașină tocat carne profesională, gândul ne duce rapid la măcelării sau la marile magazine care au și raion de carmangerie.

Cu toate acestea, respectivul echipament HoReCa binecunoscut este absolut necesar chiar și în restaurante, deoarece există și preparate unde este mai bine ca bucătarii să își toace ei înșiși bucățile de carne preferate, să nu se mulțumească cu materia primă sosită gata tocată. La fel ca și în cazul gospodinelor, profesioniștii din domeniul culinar reușesc să prepare adevărate minuni pentru papilele gustative ale consumatorilor dacă execută inclusiv aceste operațiuni preliminarii, precum ar fi aceea a tocării cărnii personal. Este unul dintre secretele acelora dintre ei care oferă la final clienților pofticioși bucate gătite „ca la mama acasă”.

Cel mai bine este ca să alegeți o mașină tocat carne profesională de la TC Romania, deoarece acolo veți avea garanția calității. Nu are rost ca să rătăciți prin marea de oferte de acest gen pe care diverse alte firme vi le oferă de multe ori printr-o publicitate agresivă, deoarece s-ar putea ca la final să fiți dezamăgiți și să renunțați la a vă mai toca singuri carnea necesară diverselor preparate din bucătăria dvs. de restaurant

Motivele pentru care trebuie să vă achiziționați o mașină de tocat profesională de la TC Romania sunt multiple:

– gama de produse oferită de compania amintită se caracterizează printr-o ușurință în utilizare deosebită;

– o să puteți rapid să extindeți meniul oferit consumatorilor;

– dacă veți avea la dispoziție un dispozitiv de acest gen performant, s-ar putea ca până la urmă să ajungeți la concluzia că timpul consumat cu această operațiune este atât de redus încât chiar nu merită să tot faceți vizite la măcelăriile de unde vă aprovizionați pentru a cumpăra… carne tocată!

– o mașină de tocat profesională este extrem de versatilă, de aceea este perfect aptă pentru a mărunți orice tip de carne;

– o simplă apăsare pe buton e suficientă pentru ca personalul din bucătărie să se ocupe de această sarcină ușoară; mașina de tocat va lucra eficient, iar sitele diverse permit ca mărunțirea să se facă conform necesităților de moment;

– un astfel de echipament HoReCa performant este bun în situația în care ați rămas în cursul zilei fără carne tocată, datorită fluxului foarte mare de clienți, deoarece vă permite ca numai în câteva zeci de secunde să aveți din nou materia primă necesară preparării unor feluri de mâncare delicioase, solicitate de către consumatori.

Puterea mașinii de tocat carne profesională

Puterea echipamentului de tocat trebuie să fie direct corelată cu duritatea materiei prime, respectiv cu tipul de carne ce urmează a fi mărunțită. Pentru a se evita blocarea mașinii în timpul funcționării, este de dorit să alegeți un dispozitiv profesional de tocat carne cu un motor cât mai puternic. Nu puteți să știți niciodată ce fel de carne veți fi nevoit să tocați la un anumit moment dat, de aceea este bine să cumpărați din start cel mai bun echipament profesional de acest gen pe care vi-l puteți permite.

Chiar dacă aveți de tocat niște bucăți de carne mai slabă, un motor bun vă permite să rezolvați această operațiune din bucătăria restaurantului într-un timp mult mai scurt, lucru cu atât mai important cu cât aveți de tocat o cantitate mai mare de carne.

Volumul de carne procesat într-o unitate de timp

Un alt criteriu de care trebuie să țineți seama la momentul achiziționării unei mașini de tocat carne profesionale pentru restaurantul dvs. este reprezentat de volumul de carne pe care echipamentul respectiv îl poate procesa în decurs de o oră. Cele mai bune mașini pot mărunți fără probleme chiar și 150 kg de carne de diferite sortimente.

Accesoriile pe care le are echipamentul sunt și ele de mare ajutor într-o bucătărie profesionistă.

Există mașini de tocat care chiar au cuțite ce secționează în bucăți mai mici carnea, dar și diverse pâlnii pentru kebab sau cârnați de casă. Sitele sunt și ele importante, deoarece în funcție de diametrul găurelelor pe unde iese carnea, veți putea avea carne mărunțită mai grosier sau foarte fin, aproape ca o pastă.

Nu ignorați nici materialele din care sunt fabricate mașinile de tocat carne. Precum vă imaginați, cele mai bune mașini de tocat sunt acelea cu piese metalice din oțel inoxidabil.

La TC România veți putea găsi modele de mașini tocat carne profesionale de la branduri renumite în întreaga lume. Intrați pe site-ul lor de prezentare pentru a vă convinge!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.