SFA – soluție pentru agenții de vânzări

494
Publicitate

SFA (Sales Force Automation) este o soluție software dezvoltată pentru a veni în ajutorul agenților de vânzări care realizează zilnic vizite la clienți în vederea preluării comenzilor. Această soluție automatizează preluarea comenzilor, totul printr-un sistem informatic instalat pe un dispozitiv cu sistem de operare Android.

O astfel de soluție a fost dezvoltată de către echipa Optimall by AROBS în anul 2003, denumită Optimall SFA. Acesta este formată din 3 elemente interconectate între ele: aplicația BackOffice, aplicația mobilă și interfața cu sistemul de gestiune.

Publicitate

Aplicația BackOffice va fi instalată pe PC-ul companiei și permite managementul terminalelor mobile. Cu ajutorul acestei aplicații putem realiza următoarele acțiuni: managementul terminalelor mobile, alocarea routing-ului zilnic pentru clienți, alocarea de nomenclatoare pe clienți/produse, urmărirea comenzilor și a încasărilor preluate de către agenții de vânzări etc.

Aplicația mobilă va fi instalată pe un dispozitiv cu sistem de operare Android. Cu ajutorul acesteia, agenții de vânzări au posibilitatea de a realiza următoarele acțiuni: transmiterea în timp real a comenzilor, încasărilor, vizitelor cât și a retururilor direct în sistemul de gestiune al companiei. Totodată aceștia au posiblitatea de a încasa direct la client cu posibilitatea de tipărirea a facturilor/chitanțelor pe o imprimantă termică, precum este imprimanta Optimall Print SUP 80.

Interfațarea cu ERP-ul companiei este foarte importantă deoarece această etapă face posibilă sincronizarea tuturor datelor necesare. Optimall SFA se interfațează cu peste 75+ sisteme de gestiune precum: WinMentor, WinMentor Enterprise, Softone, Socrate, SICO ERP, Navision și multe altele.

Pentru a automatiza fluxurile de muncă din depozit, echipa Optimall by AROBS a dezvoltat o soluție de tip WMS denumită Optimall WMS. Aceasta funcționează pe baza unui sistem cu coduri de bare, fiind compus din 3 elemente.

Pentru o ofertă personalizată de preț scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.