Coloane, dulapuri si vitrine living oferite de Henderson
AFACERI, MAGAZINE-ONLINE, MOBILIER

Coloane, dulapuri si vitrine living oferite de Henderson

Magazinul Henderson isi extinde in permanenta domeniile articolelor de mobilier comercializate, incluzand in oferta sa bogata coloane si dulapuri de living cu design minimalist, piese practice si elegante care vor aduce schimbarea dorita in locuinta dumneavoastra.

Alaturi de modelele elegante de coloane si vitrine living, in care veti putea aseza unele dintre cele mai frumoase obiecte decorative, magazinul online aduce in atentia dumneavoastra variante de dulapuri inspirate din traditia nordica.

Stilul practic si minimalist al designerilor nordici se reflecta si in aspectul modern al vitrinelor si coloanelor pentru camera de zi, articole confectionate din materiale de calitate, cu finisaje deosebite. De exemplu, pretul unei coloane marca Dialma Brown, fabricata din lemn masiv cu finisaje de culoare alba, poate ajunge la 4717 Ron, iar o coloana din metal provenita de la Eichholtz costa 4777 Ron.

Sortimente de dulapuri living prezentate online

Daca pretul unui dulap de living produs de firma Vivonia este de 2830 pe Henderson, compania ofera variante de dulapuri care costa in jur de 1200 Ron, cum este cazul unui articol semnat de designerii firmei de decoratiuni Bloomingville.

Daca doriti dulapuri living din lemn cu finisaje in nuante naturale, sau articole in stil retro produse de Ixia sau Dialma Brown, magazinul online va ofera o gama larga de posibilitati.

Modele variate de vitrine living pe Henderson

Alaturi de sortimentele variate de coloane sau dulapuri, site-ul a selectat pentru dumneavoastra numeroase modele de vitrine incluse in oferta de mobilier a magazinului online. Materiale de exceptie de genul lemnului natural de pin, elemente decorative inedite in stil retro si detalii de efect definesc o parte din motivele pentru care va recomandam articolele din gama de vitrine living prezentate pe Henderson.

Alaturi de coloane de inspiratie vintage, magazinul online a inclus in oferta sa bogata o serie de vitrine living cu design vintage si dulapuri fabricate din materiale de calitate.

About the author

Related Posts

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.